Den komplette guide til esport og computerspil

Den komplette guide til esport og computerspil

november 15, 2022 Slået fra Af

Esport er et relativt nyt fænomen i sportens verden. Den er stadig i sin vorden, men den vokser hurtigt og vinder indpas.

Denne guide hjælper dig med at forstå, hvad e-sport er, hvordan de fungerer, hvorfor de er populære og de forskellige typer af e-sportsspil, der findes.

Hvad er esport, og hvorfor er det så populært?

Esports er en form for konkurrencespil, der vinder stor popularitet i de senere år. Den har eksisteret i mere end 20 år som en organiseret sport, men det var først i de sidste par år, at den har oplevet en enorm vækst i seertal og præmiepenge.

Esports er så populært, fordi det giver underholdning til folk, der normalt ikke ser sport. Det giver også spillere en platform til at vise deres færdigheder, som normalt ikke er værdsat uden for spilverdenen.

Hvor mange penge tjener professionelle spillere?

Præmiepuljerne til e-sport stiger drastisk, og topspillerne tjener mange penge på turneringer.

Esports-spillere tjener mange penge på turneringsgevinster, sponsorater og påtegninger. Præmiepuljerne for disse turneringer er steget drastisk i de sidste par år. Topspillerne tjener hundredtusindvis af dollars alene på turneringer.

Top 5 bedste pc-spil nogensinde

1. League of Legends

League of Legends er et multiplayer online kamparenaspil, der blev udgivet i 2009. Det er et gratis spil, men det tilbyder køb i spillet for dem, der ønsker at forbedre deres oplevelse. Spillet har over 100 millioner månedlige spillere og 27 millioner daglige spillere.

2. Counter Strike: Global Offensiv

Læs om esport, gaming, computerspil på Esportscafe.dk.

Counter Strike: Global Offensive blev udgivet i 2012 og er et af de mest populære e-sportsspil, der er tilgængelige i dag. Dette first person shooter spil har over 25 millioner månedlige spillere, men det er ikke gratis at spille – du skal købe spillet for $14,99 eller betale $5 for et våben i spillet kaldet "Prime Status".

3) Minecraft

Minecraft er et sandbox-videospil, der blev udgivet i 2011 og blev et af de mest populære spil nogensinde lavet ved at sælge mere end 144 millioner eksemplarer på verdensplan fra 2017. Spillet giver spillerne en åben verden, hvor de kan skabe alt, hvad de vil, lige fra at bygge huse at skabe

Hvad er de bedste esports og videospil for begyndere?

De bedste e-sports- og videospil til begyndere er dem, der er nemme at hente, men som stadig byder på en udfordring.

Nogle af de bedste esports og videospil til begyndere er:

– "Liga af legender"

– "Dota 2"

– "Hearthstone"

– "Mario Kart"

Er der en karriere inden for e-sport eller videospil?

Esports er et yderst konkurrencedygtigt videospil, der har eksisteret siden 1990'erne. Det er nu en milliard-dollar industri, med nogle skøn, der sætter den til 1,5 milliarder dollars i 2020.

Der er mange forskellige karrierer inden for esport og gaming. Fra at spille til at lede til at træne, der er noget for enhver smag.